Prednosti
Splošni pogoji
NAROČANJE:
na tel. št. 07/3056/200 (trgovina Kvačka) , 07/3070/550 ( sedež firme Belokranjka d.o.o. )
na elektronski naslov:  - belokranjka@siol.net
                                   - trg.kvacka@gmail.com
po pošti na naslov: Gorenjci pri Adlešičih 3a 8341 Adlešiči
osebno v trgovini, kjer si lahko ogledate vse naše artikle, jih takoj prevzamete in privarčujete poštne stroške.


STROŠKI EMBALAŽE
Stroške embalaže krije Belokranjka d.o.o.


STROŠKI POŠTNINE:
Stroške poštnine krije naročnik oz. kupec in se jih obračuna po veljavnem ceniku 
Naročilo nad 50eur poštnina brezplačna , če je pa naročilo manjše kot 50eur so stroški poštnine pri plačilu po predračunu 3eur , pri plačilu po povzetju pa znašajo stroški 4eur.


NAČIN PLAČILA:
Po predračunu na transakcijski račun trgovca
Blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec na transakcijski račun: SI56 031541000456 424
Z gotovino po povzetju
Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški poštnine so navedeni v naročilu, in držijo, razen če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.


DOSTAVA
Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Hitra pošta DPD. Za vsa naročila , se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena v petih delovnih dnevih (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave.
Dostava se vrši večinoma v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – lahko vam dostavijo paket tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba DPD pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici . Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.
Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici Trgovina Kvačka, Ulica Staneta Rozmana 5, 8340 Črnomelj. 
.


CENE
Objavljene cene in cene v izdanih ponudbah veljajo na dan nakupa, to je na dan zaključka in oddaje naročila. Vse cene vsebujejo DDV.


REKLAMACIJA
Kupec lahko blago reklamira, če ima blago stvarne napake, če je prodajalec poslal napačne izdelke, napačne količine, barve ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila. Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva zamenjavo artikla, njegovo popravilo ali pa vračilo kupnine. Ko vračate artikel v reklamacijo prodajalcu  morate priložiti pisno pojasnilo reklamacije in kopijo računa. Naslov za vračilo blaga je Belokranjka d.o.o., Gorenjci pri Adlešiči 3a, 8341 Adlešiči.
V primerih, ko prijavljena napaka ni sporna, zahtevi ugodimo v roku osmih dni. V nasprotnem primeru vas v roku osmih dni po prevzemu izdelka na sedežu upravitelja, pisno obvestimo, da je napaka sporna.


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Podatke, ki jih pridobimo ob naročilu, uporabljamo izključno za izvedbo nakupov. Naročnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.
< Nazaj