Prednosti
Splošni pogoji
NAROČANJE:
od ponedelkja do petka  od  7 do 15 ure
na tel. št. 07/3056/200 (trgovina Kvačka) , 07/3070/550 ( sedež firme Belokranjka d.o.o. )
na elektronski naslov:           belokranjka@siol.net
                                                                              trg.kvacka@gmail.com
po pošti na naslov: Gorenjci pri Adlešičih 3a 8341 Adlešiči
osebno v trgovini, kjer si lahko ogledate vse naše artikle, jih takoj prevzamete in privarčujete poštne stroške.


STROŠKI EMBALAŽE
Stroške embalaže krije Belokranjka d.o.o.


STROŠKI POŠTNINE:
Stroške poštnine krije naročnik oz. kupec in se jih obračuna po veljavnem ceniku 
Naročilo nad 50eur poštnina brezplačna , če je pa naročilo manjše kot 50eur so stroški poštnine pri plačilu po predračunu ali plačilo po povzetju znašajo 4,50eur .


NAČIN PLAČILA:
Po predračunu na transakcijski račun trgovca
Blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec na transakcijski račun: SI56 031541000456 424
Z gotovino po povzetju
Naročilo plačate dostavljavcu z gotovino, ko vam le-ta dostavi naročeno blago. Celotna kupnina + stroški poštnine so navedeni v naročilu, in držijo, razen če ni bilo kasneje kako drugače dogovorjeno.


DOSTAVA
Dostavo naročenega blaga opravlja naš pogodbeni partner Hitra pošta  GLS, za naročila samo po Sloveniji - za tuje države nas predhodno kontaktirajte na mail belokranjka@siol.net. Za vsa naročila , se bo trgovec potrudil, da bodo odpremljena v petih delovnih dnevih (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru trgovec ni odgovoren za prekoračen rok dostave.
Dostava se vrši večinoma v dopoldanskem času, zato je priporočljivo, da navedete naslov za dostavo, kjer boste dosegljivi v dopoldanskih urah – lahko vam dostavijo paket tudi na delovno mesto. Če dostava ni uspešna oziroma če ste ob času dostave odsotni, vam dostavna služba GLS pusti obvestilo, vi pa jih lahko pozneje pokličete in se dogovorite za dostavo ali pa paket prevzamete v vaši najbližji poslovalnici . Priporočamo tudi, da ob naročilu navedete telefonsko številko na katero ste vedno dosegljivi (npr. vaš GSM), saj vas bodo v primeru da je paket večjih dimenzij, predhodno poklicali.
Naročene izdelke lahko osebno prevzamete tudi v naši poslovalnici Trgovina Kvačka, Ulica Staneta Rozmana 5, 8340 Črnomelj. 


VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Podatke, ki jih pridobimo ob naročilu, uporabljamo izključno za izvedbo nakupov. Naročnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Več podatkov najdete na  koncu spletne strani pod ikono  POGOJI POSLOVANJA.
< Nazaj